Leveransvillkor

Att handla i vår webbshop är tryggt, smidigt och enkelt.
Vi arbetar ständigt med att ge bästa möjliga service och bemöta era frågor så snabbt som möjligt för att ni ska känna er trygga med att handla hos oss.

 

VECKOBUKETT

Buketter beställs senast kl 17.00 för leverans nästa dag. Bortsett från högtider som alla hjärtans dag, påsk, midsommar och jul.
Begravningsblommor beställs senast 3 dagar innan begravningen.

LEVERANS

Om ni eller den ni skickar blomsterbudet till inte är hemma levereras blommorna utanför dörren. 
För att budet med säkerhet ska komma fram behöver namn och adressuppgifter vara fullständiga. Dubbelkolla därför en extra gång så att du har angett korrekta uppgifter om namn, adress och telefonnummer i samband med din order samt att dessa samstämmer med namn på mottagarens dörr/postlåda. Om mottagaren bor i lägenhet behöver även uppgifter överensstämma med eventuellt namn på anslagstavla i trappuppgång. Vid ofullständiga uppgifter ersätts tyvärr ej eventuell utebliven leverans. 

Leveranser inom Vellinge kommun kostar 59kr vid beställning under 300kr, över 300kr är frakten gratis.
Leveranser till Vellinge, Tygelsjö, Limhamn, Trelleborg, Oxie kostar 100kr
Leveranser utanför dessa områden är tyvärr inte möjligt i dagsläget. 
Vi har alltid fria leveranser inom Vellinge kommun när ni beställer begravningsblommor och vid en blomsterprenumeration.

AVBESTÄLLNING

Avbeställning av varor måste ske senast tre dagar innan leverans.

100% NÖJD KUNDGARANTI
Om blommorna inte skulle motsvara dina förväntningar ber vi dig därför att kontakta oss med en motivering samt bild på din blombukett eller produkt så återkopplar vi inom det närmsta dygnet! Tillsammans hjälps vi åt att bli bättre!

BETALNING
Betalning sker via Swish. 

PRISER
Priserna anges i svenska kronor (SEK) och är inklusive moms.

SÄKERHET
vi kommer inte under några omständigheter lämna ut några personuppgifter eller e-post adresser utan personen i frågas samtycke.

ÖVRIGT 
Vid eventuell slutförsäljning eller missberäkning av antal lagervaror har vi rätt att häva köpet och återbetala eventuell betalning till dig. Om detta skulle ske kommer vi kontakta dig för att lösa det på bästa sätt.

Charlotte Blom

BLOOM BY BLOM

Kvalitet – Hantverk – Inspiration