Leveransvillkor

Att handla i min webbshop är tryggt, smidigt och enkelt.
Jag arbetar ständigt med att ge bästa möjliga service och bemöta era frågor så snabbt som möjligt för att ni ska känna er trygga med att handla hos mig.

 

BESTÄLLNING

Buketter och varor från skafferiet – Jag behöver ha din beställning senast 2 dagar innan leverans. 
Begravningsblommor – Måste beställas senast 3 dagar innan begravningen.

LEVERANS

Om ni eller den ni skickat blomsterbudet till inte är hemma levereras blommorna utanför dörren. Jag har tyvärr ingen möjlighet att köra ut en annan dag.
För att budet med säkerhet ska komma fram behöver namn och adressuppgifter vara fullständiga. Dubbelkolla därför en extra gång så att du har angett korrekta uppgifter om namn, adress och telefonnummer i samband med din order samt att dessa samstämmer med namn på mottagarens dörr/postlåda. Om mottagaren bor i lägenhet behöver även uppgifter överensstämma med eventuellt namn på anslagstavla i trappuppgång. Vid ofullständiga uppgifter ersätts tyvärr ej eventuell utebliven leverans. 

Leveranser inom Höllviken, Skanör och Falsterbo kostar 59kr. 
Leveranser till Vellinge, Tygelsjö, Limhamn, Trelleborg, Oxie kostar 100kr
Leveranser utanför dessa områden är tyvärr inte möjligt om ni vill beställa blommor. Övriga varor kan skickas efter förfrågan som görs via mail.
Vi har alltid fria leveranser inom Vellinge kommun när ni beställer begravningsblommor.

AVBESTÄLLNING

Avbeställning av varor måste ske senast tre dagar innan leverans.

100% NÖJD KUNDGARANTI
Om buketten eller produkterna inte skulle motsvara dina förväntningar ber vi dig därför att kontakta mig med en motivering samt bild på din blombukett eller produkt så återkopplar jag inom det närmsta dygnet! Tillsammans hjälps vi åt att bli bättre!

BETALNING
Betalning sker via Swish. Beställningen levereras först efter mottagen betalning. 

PRISER
Priserna anges i svenska kronor (SEK) och är inklusive moms.

SÄKERHET
Jag kommer inte under några omständigheter lämna ut några personuppgifter eller e-post adresser utan personen i frågas samtycke.

ÖVRIGT 
Vid eventuell slutförsäljning eller missberäkning av antal lagervaror har jag rätt att häva köpet och återbetala eventuell betalning till dig. Om detta skulle ske kommer jag kontakta dig för att lösa det på bästa sätt.

Blommiga hälsningar

Charlotte Blom