Leveransvillkor

Att handla i min webbshop är tryggt, smidigt och enkelt.

Jag arbetar ständigt med att ge bästa möjliga service och bemöta dina frågor så snabbt som möjligt för att du ska känna dig trygg med att handla hos mig.

 

BESTÄLLNING

Helgbuketten, jag behöver ha din blombeställning senast 2 dagar innan leverans. Om annan leveransdag önskas än de utvalda datum, vänligen kontakta mig, så ska jag göra mitt bästa för att tillgodose dina önskemål. 

Begravningsblommor måste beställas senast 3 dagar innan begravningen.

 

LEVERANS

Helgbukett: Om ni valt hemleverans sker det på torsdagar (utvalda datum) mellan kl. 14.00-21.00

Om ni eller den ni skickat blomsterbudet till inte är hemma levereras blommorna utanför dörren. Jag har tyvärr ingen möjlighet att köra ut en annan dag.

För att blombudet med säkerhet ska komma fram behöver namn och adressuppgifter vara fullständiga. Dubbelkolla därför en extra gång så att du har angett korrekta uppgifter om namn, adress och telefonnummer i samband med din order samt att dessa samstämmer med namn på mottagarens dörr/postlåda. Om mottagaren bor i lägenhet behöver även uppgifter överensstämma med eventuellt namn på anslagstavla i trappuppgång. Vid ofullständiga uppgifter ersätts tyvärr ej eventuell utebliven leverans. 

 

Leveranser inom Höllviken, Skanör/Falsterbo kostar 59kr 

Leveranser till Vellinge, Tygelsjö, Limhamn, Trelleborg, Oxie kostar 100kr

Leveranser utanför dessa områden är tyvärr inte möjligt om ni vill beställa blommor. Övriga artiklar kan skickas efter förfrågan som görs via mail.

Fria leveranser inom Vellinge kommun när ni beställer begravningsblommor.

 

AVBESTÄLLNING

Avbokning av varor måste ske senast tre dagar innan leverans.

 

100% NÖJD KUNDGARANTI

Om buketten eller produkterna inte skulle motsvara dina förväntningar ber vi dig därför att kontakta mig med en motivering samt bild på din blombukett eller produkt så återkopplar jag inom det närmsta dygnet! Tillsammans hjälps vi åt att bli bättre!

 

BETALNING

Betalning sker via Swish. Beställningen levereras först efter mottagen betalning. 

 

PRISER

Priserna anges i svenska kronor (SEK) och är inklusive moms.

 

SÄKERHET

Jag kommer inte under några omständigheter lämna ut några personuppgifter eller e-post adresser utan personen i frågas samtycke.

 

ÖVRIGT 

Vid eventuell slutförsäljning eller missberäkning av antal lagervaror har jag rätt att häva köpet och återbetala eventuell betalning till dig. Om detta skulle ske kommer jag kontakta dig för att lösa det på bästa sätt.