Om mig

BLOOM BY BLOM drivs och ägs av mig, Charlotte Blom. Jag är utbildad florist på Ingvar Strandhs Blomsterskola sedan 2013.

Jag säljer de ljuvligaste blommorna och erbjuder enbart kvalitet. Dessutom satsar jag stenhårt på att ge bästa möjliga service, vilket ni kommer märka när ni beställer av mig. För mig är det viktigt med nya färska blommor, oavsett om det är till ett bröllop eller begravning. Många av livets viktigaste ögonblick kantas av blommor, och min uppgift är att se till att ni får rätt blommor för rätt tillfälle.

I många år har jag arbetat med mat och dryck i både restaurang och delikatessbutik. Mitt fokus idag ligger på lokala producenter som håller hög kvalitet och som jag har god relation till. Bakom varje produkt ligger det mycket känsla, engagemang och omsorgsfullt hantverk som jag värderar högt. Jag fullkomligt njuter när jag får ringla Bidrottningens honung på frukostfilen och när jag sen märker vad den kan tillföra på ostbrickan får det mig att jubla. Dessa underbara lokala odlare som finns runt omkring oss har så mycket att erbjuda.

Nu vill jag förena dessa två världar och erbjuda Er det jag brinner för. Blommor, mat & dryck i en härlig kombination.

Min ateljé har jag hemma. Bakom min rosa dörr sätter jag ihop era beställningar med stor omsorg och respekt.  Mitt mål är att vara lyhörd och ge er bästa möjliga service.

Är du nyfiken på vad som finns bakom min rosa dörr? Följ mig på instagram så kanske du får titta in.