Våra trädgårdstjänster:
 
– Säsongsplantering i krukor
– Plantering av perenner
– Hemleverans av svenskodlade  perenner
– Vår/höststädning i rabatter
– Beskärning och gödsling av perenner
– Trädgårdsrådgivning
– Fullständig arkitektritning
 

Även om du själv har gröna fingrar och ett genuint intresse för din trädgård så kanske inte tiden räcker till. Vi samarbetar med trädgårdsinjengören Jenny Fogelström som har många års erfarenhet och stor kunskap inom trädgård och design.
Tillsammans utför vi ett helhetskoncept, från färdiga ritningar till färdig plantering. Vi hjälper dig med inköp av växter samt ev grävning och plantering. Vi samarbetar även med Skapa Byggprojekt när det tex ska byggas spaljeer, planteringslådor mm. 
Boka en timmes trädgårdsrådgivning med Jenny och få hjälp med din rabatt som du bara inte får rätt på, eller välj hela konceptet med fullständiga ritningar och växtförslag som passar just dig och din trädgård.

Trädgårdsrådgivning

En rådgivning kan vara lämplig när ni önskar hjälp med att komma igång i trädgården eller behöver komma vidare i ett trädgårdsprojekt. Det kan gälla trädgårdsdesign, växtförslag, skötselfrågor mm.

Kanske ge er nya ideér för en del av trädgården som känns lite trist.

Under vår träff kan ni ställa frågor och bolla idéer om allt som har med er trädgård att göra. Vi kan också ge skötselråd och prata om vad som kan bevaras eller tas bort. Ni håller själv i pennan och det är bra om ni har tillgång till en tomtkarta att anteckna på.

Vi träffas hemma i er trädgård, besöket tar 1 timme.

Pris  1 500 kr

Vårstädning/Höststädning

Vi träffas hemma i er trädgård och ni får visa vad ni vill ha hjälp med. Vi tittar på hela eller delar av er trädgård och kommer med råd hur och vad som behövs göras.

Därefter bokar vi in en dag för trädgårdsstädning.

Vi klipper ner perenner och buskar
Rensar bort ogräs/löv och barr
Gödslar mm. Vi anpassar städningen efter er trädgård och behov.

Denna tjänst kommer vi ut kostnadsfritt för att få en överblick hur stora ytor det handlar om och för att få en känsla av vad som behövs göras. Därefter återkommer vi med ett prisförslag.

Du kan använda ditt RUT-avdrag till nästan all trädgårdsskötsel, det ger dig 50% rabatt.

Behöver ni hjälp av en trädgårdsarkitekt?

 Jenny  ritar och planerar genomtänkta, vackra och hållbara trädgårdsmiljöer, stort och smått, från enskilda planteringar till hela bostadsområden. Tjänsterna riktar sig till såväl privatkunder som företag.

Ni får en fullständig ritning över hela er trädgård med växterna på rätt plats och en känsla av hur slutresultatet kommer se ut.

Vi hjälper er med inköp av träd, buskar, perenner och annat material. Genom våra lokala odlare och grossister har vi tillgång till ett brett sortiment. 

Vi är med i hela processen, allt för att ge er en vacker, lättskött och hållbar trädgård.