BRÖLLOPSBLOMMOR

Inget brudpar är det andra likt och inte heller blommorna.
Tillsammans hittar vi er personliga stil och jag hjälper till att bolla ideér om så önskas.
Alla blommor köps in och hanteras speciellt för er, för att hålla högsta möjliga kvalitet. På er stora dag ska ni kunna släppa allt det praktiska och bara fokusera på varandra och era gäster.

Att få vara med och förverkliga ett brudpars visioner och drömmar är något av det finaste jag vet.

Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation så ses vi bakom min rosa dörr för ett personligt möte.

Under första mötet pratar vi om era önskemål, budget samt går igenom förslag på olika blommor och stilar.
Välkommen att kontakta mig så spånar vi vidare på ert drömbröllop.

Din Florist På Näset

Brudbuketten

En brudbukett ska vara personlig och jag utgår alltid från vem som ska bära buketten. Det är er stil, ert tema och er personlighet som ska synas! Hos mig får ni hjälp, tips och råd och tillsammans kommer vi fram till hur er brudbukett ska utformas.

Näbbukett

Väljer man att ha näbbar på bröllopet så anpassar jag även deras blommor efter brudbuketten och tärnornas buketter. Allt för att få en vacker helhet.

Bordsdekorationer eller enkla bordsblommor

Ja, det beror på hur känslan på bröllopet ska vara! Jag hjälper er att välja det alternativ som passar er bäst, - högt, lågt, avlångt, runt, stort eller litet.

Corsage

Brudgummens corsage. De flesta väljer att matcha corsagen med brudbuketten. Det som är viktigt är att skapa kontrast mot marskalkernas corsager, brudgummens corsage ska sticka ut men på ett personligt och smakfullt sätt som passar klädseln.

Tärnbukett

Jag anpassar tärnbuketten efter brudbuketten, bröllopets tema och tärnornas klädsel. Tärnbuketten skall vara mindre än brudbuketten och vacker på ett diskret sätt. Ett sätt att skapa kontrast är att låta brudbuketten sticka ut med några extra fina blommor eller ett fint band.