Företag

Växter och blommor på kontoret är en investering som skapar trivsel och välbehag. Oavsett om du driver en butik, restaurang, hotell, gym, salong etc så är levande växter en avgörande faktor om kunden och medarbetarna ska få ett välkomnande intryck, som ger en känsla av liv.

Växter är inte en del utav inredningen utan växter ÄR inredningen. Ett kontor utan grönska känns lätt platt och tråkigt. Växter är ett enkelt sätt att förhöja känslan av ett framgångsrikt och välskött företag.

Veckobukett – Välj att få en ny bukett valfri veckodag som levereras till ert företag. Blommorna är färska och av högsta kvalitet. Ni får en ny bukett och ny vas varje vecka, så att diska vasar slipper ni tänka på.

Jag anpassar mig efter era önskemål och ser till så att blommorna passar in i just era lokaler och med den känsla ni vill ha. Jag kan också se till att de blommor som används är allergivänliga.

Receptionsbukett från 250kr

Receptionsdekoration från 350kr

Vattningstjänst från 480kr

Fri leverans inom Höllviken vid prenumeration.

Blommor till kund och personal

En bukett blommor till en kund för att visa att du värderar dem är alltid uppskattat. Visa dina medarbetare din omtanke vid speciella tillfällen som, födelsedagar, tillökning i familjen, giftermål, sjukdom eller bara för att de presterat extra bra.

Teambuilding

Knyt nya band med kollegorna genom en annorlunda aktivitet. Blomsterbinderi är både kreativt och socialt. Jag ordnar en workshop efter era önskemål.